Studiu: 70% dintre companiile medii şi mari intenţionează să achiziţioneze carduri de masă

Aproximativ 70% dintre companiile medii şi mari intenţionează să achiziţioneze carduri de masă, potrivit unui studiu realizat de institutul de cercetare de piaţă GfK şi compania Up România.

Conform studiului, beneficiile sistemului tichetelor de masă, atât pe suport de hârtie cât şi pe suport electronic, sunt foarte apreciate de companii. Un procentaj de 96% dintre clienţi apreciază uşurinţa în efectuarea comenzii tichetelor şi varietatea modalităţilor de comandă. 88% dintre clienţi apreciază uşurinţa utilizării platformelor Up.

‘În privinţa cardurilor de masă, asistăm la o creştere semnificativă a celor care cunosc bine şi foarte bine beneficiile cardurilor de masă şi intenţionează să achiziţioneze aceste produse, în special în rândul companiilor medii şi mari’, se spune într-un comunicat al companiei Up România.

Tichetele electronice de masă au aceleaşi facilităţi fiscale ca cele pe suport de hârtie, respectiv scutirea de la plata taxelor social-salariale, deductibilitate la plata impozitului pe profit şi un cost pentru angajator cu aproximativ 40% mai mic, comparativ cu aceeaşi sumă sub formă de numerar.

Comanda de carduri se realizează o dată la patru ani, iar alimentarea lunară se face printr-o platformă online, Cheque Online, care este accesibilă angajatorilor, partenerilor afiliaţi, dar şi angajaţilor. Odată creat un cont online, acesta oferă acces angajatorilor la întreg procesul de gestiune: de la comanda tichetelor, pe suport de hârtie şi/sau electronic, până la urmărirea stadiului livrării şi/sau al accesării diferitelor documente precum facturi sau istoricul plăţilor. Angajaţii au la rândul lor acces în platformă pentru interogarea soldului, verificarea istoricului tranzacţiilor, numărul, valoarea şi valabilitatea tichetelor de masă pe suport electronic, reţeaua de magazine partenere. De asemenea, platforma online permite activarea sau blocarea cardului.

Grupul internaţional Up comercializează produse şi servicii – cecuri, carduri sau aplicaţii mobile – în 17 ţări, având zilnic peste 21 de milioane de utilizatori din întreaga lume. În 2015, Grupul Cheque Déjeuner a devenit Grupul Up. Up România a fost înfiinţată în anul 2002 şi deserveşte peste 20.000 de clienţi şi 700.000 de beneficiari. Portofoliul său de produse include tichete de masă pe suport de hârtie şi carduri de masă Cheque Déjeuner, tichete cadou Cadhoc, vouchere de vacanţă Cheque Vacances, tichete sociale Cheque de Services, tichete sociale pentru grădiniţă, tichete de creşă Cheque Bébé.

Sursa: Economica.net

Be Sociable, Share!
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *